Profiteer nu van 55% Voorjaarskorting!

clock 0 dagen 00:00:00

Profiteer nu van 55% Voorjaarskorting!

Foto op staal

Wil jij jouw interieur een boost geven, dan is een foto op staal wellicht hetgeen waar je naar op zoek bent. Een foto op staal, ook wel een foto op aluminium genoemd, zorgt voor een stoere uitstraling en past hiermee perfect in elk interieur. Jouw favoriete foto afdrukken op staal zorgt ervoor dat deze foto op staal altijd aan jouw wensen voldoet. Foto staal is kwalitatief zeer hoogwaardig, waardoor de print scherp blijft naarmate de tijd verstrijkt. Bij ons is goedkoop nooit duurkoop, dit geldt ook voor onze foto op staal.

Foto van broertje en  zusje op aluminium

Foto afdrukken op staal

Jouw foto staal afdrukken kan op verschillende formaten, zo is een foto op staal al vanaf 20x20 cm te bestellen. Voor deze geweldige prijs kun jij een foto afdrukken op staal, deze foto op staal kun je bijvoorbeeld mooi in de slaapkamer hangen. Ben je op zoek naar inspiratie betreffende de foto op staal, kijk dan eens naar de voorbeelden die wij aanbieden. Tijdens het bestellen heb je de keuze tussen twee soorten foto staal. Enerzijds de geborstelde variant en anderzijds de witte foto op staal. De witte variant van foto staal zorgt ervoor dat jouw foto op staal geen aluminiumstructuur heeft. Kies je voor de geborstelde variant voor jouw foto op staal, dan heb je deze aluminiumstructuur wel.

Foto op staal bestellen

Jouw foto op staal kun je gemakkelijk en goedkoop bestellen met behulp van onze besteltool. Deze tool is gericht op het zo gemakkelijk mogelijk maken van het bestellen van foto staal. Eerst upload je jouw foto, daarna kies je het formaat. Dan kun je eventueel nog bewerkingen toepassen op jouw foto staal. Als alles naar wens is, kun je jouw foto op staal bestellen.

Bestel nu jouw foto op staal!