Profiteer nu van 55% Voorjaarskorting!

clock 0 dagen 00:00:00

Profiteer nu van 55% Voorjaarskorting!

Aluminium kunst

Kunst op aluminium klinkt je misschien nog onbekend in de oren, maar het is mogelijk bij FotoOpAluminium.nl. Is er een kunstwerk, die jij graag aan de muur wilt hebben te hangen? Dan is aluminium hiervoor een geschikt materiaal. Je kunt bijvoorbeeld een schilderij of ander bekend kunstwerk ophangen, maar je kunt ook een tekening van je kind af laten drukken op aluminium kunst.

Trouwfoto op aluminium

Kunst op aluminium afdrukken

Kunst komt voor in vele vormen en maten. Er kan geschilderd worden, getekend, maar ook online zien we tegenwoordig telkens meer kunst. Het leuke is, dat er allerlei manieren zijn waarop je het aan de muur kunt hangen. Kunst aluminium is hier erg geschikt voor. Aluminium is strak en licht materiaal en zorgt voor een mooie afdruk. Er is keuze uit twee aluminiumsoorten. Bij het geborstelde aluminium zie je de structuur van het aluminium door het kunstwerk heen. Bij wit aluminium is dit niet het geval. Wil je graag een schilderij of ander kunstwerk op aluminium aan de muur hangen? Dan kun je simpelweg een afbeelding hiervan uploaden en deze af laten drukken. Ook de tekeningen van je kind zijn kunst. Dit kun je inscannen en vervolgens ook af laten drukken. Dit is een leuke manier om zo’n tekening te bewaren. Ook leuk voor als ze later groot zijn!

Jouw aluminium kunst personaliseren

Wanneer je gekozen hebt welk kunstwerk je af wilt laten drukken op aluminium, kan het personaliseren beginnen. Allereerst kun je het formaat kiezen. De formaten variëren van 20x20 tot 180x120 cm. Eventueel kun je nog een zwart-wit of sepia filter toepassen. Ook kun je jouw kunstwerk toelichten of een naam geven, want je kunt gratis tekst toevoegen. Ben je tevreden met het resultaat? Dan kun je jouw bestelling afronden.

Bestel nu jouw kunst op aluminium!