Profiteer nu van 55% Vaderdag korting!

clock 0 dagen 00:00:00

Profiteer nu van 55% Vaderdag korting!

Panorama foto op aluminium

Een panorama foto online op je telefoon hebben is natuurlijk leuk, maar jouw prachtige panoramafoto in huis ophangen is toch nog veel leuker? Met een mooi panorama op aluminium kun je elk interieur een prachtige uitstraling geven. Een panorama foto is niet hoog, maar wel erg breed en daarom erg geschikt voor bijvoorbeeld een mooie landschapsfoto. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog een panorama foto bij FotoOpAluminium.nl!

Panoramafoto op aluminium

De mogelijkheden van een panoramafoto op aluminium

Wij verkopen panorama's nu ook op verschillende producten, waardoor jij naast een panorama foto op canvas ook een panorama op aluminium kan bestellen. Een panoramafoto is een foto waarbij de breedte veel groter is dan de hoogte. Het wordt dan ook wel een langgerekte foto of xxl-foto genoemd. Panoramafotografie is erg geschikt voor foto’s van landschappen, andere natuur of steden. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan een mooie foto van het landschap in Italië of een imponerende skyline van een stad. Het kan voor een prachtig effect zorgen en het voegt zeker iets toe aan jouw wanddecoratie. Een panorama foto afdrukken van één van deze prachtige landschappen, andere natuur of steden kan een echte eyecatcher creëren in je interieur. Bestel vandaag nog een panorama en zorg voor een schitterend effect in jouw woonkamer, slaapkamer, hal of gang!

Tegenwoordig kunnen veel mobiele telefoons een panoramafoto maken en soms zelfs 360 graden rond. Om deze reden wordt het ook wel een 360° foto genoemd. Door extreme hoogte/breedteverhouding en het grote formaat waar panoramafoto’s vaak op afgedrukt worden, is het van belang dat de kwaliteit van de foto wel voldoende is voor een goede afdruk. Om deze reden doen wij bij alle panoramafoto's afdrukken een handmatige bestandscontrole, zodat de afdruk zeker goed wordt. Hierdoor ben jij verzekerd van een scherpe foto en heb jij een waardevolle aanvulling voor jouw huis! Een panorama poster afdrukken kan je daarom het beste doen bij FotoOpAluminium.nl.

Een panorama foto afdrukken en bestellen

De afdrukken panoramafoto zijn één van onze specialiteiten. Een panoramische foto op aluminium bestellen, gaat dan ook erg gemakkelijk. Allereerst upload je jouw panorama foto. Vervolgens kies je het gewenste formaat, waarbij jij ook nog een formaat kan samenstellen. Hierdoor hebben wij een breed en divers aanbod aan panorama formaten. Staat jouw gewenste formaat er niet tussen? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden! De prijs van een panorama op aluminium is alleen afhankelijk van de gekozen afmeting.

Voor het ophangen van een panorama foto is het verstandig om twee ophangsystemen te bestellen. Op deze manier kan dit aan beide zijkanten bevestigd worden. Je hebt keuze uit verschillende ophangsystemen, namelijk uit een standaard ophangsysteem, afstandhouders niet RVS, afstandhouders RVS (ook verkrijgbaar in het zwart) en afstandhouders met zijgrip. Je kan ook ervoor kiezen om geen ophangsysteem te bestellen. Naast de verschillende ophangsystemen kan je ook gebruik maken van professionele fotocontrole en over verschillende filters, namelijk uit sepia en zwart-wit. Het is belangrijk dat de kwaliteit van je foto goed genoeg is, omdat hij op groot formaat afgedrukt wordt. Om die reden kunnen wij voor jou een kwaliteitscheck doen om teleurstellingen te voorkomen! Hier kan je gebruik van maken door te kiezen voor een professionele fotocontrole. De foto wordt dan gecontroleerd op kleur, scherpte, kwaliteit en het aantal pixels. Voor een goedkope prijs maak je al gebruik van deze optie. Hierdoor is een panorama foto printen voor ons makkelijker, omdat wij dan zeker weten dat het product en de foto aan jouw wensen voldoet. Wanneer je alles hebt gedaan kan je nog controleren wat je allemaal hebt aangevinkt. Dit staat in een opsomming weergegeven en de prijs is dan ook zichtbaar. Wanneer je hiermee tevreden bent kan je het product in de winkelwagen doen en de bestelling afronden.

Wanneer je een panoramafoto op aluminium besteld hebt, wordt jouw foto afgedrukt en binnen 2 tot 4 werkdagen verzonden. Bestel vandaag nog jouw favoriete panoramafoto op aluminium bij FotoOpAluminium.nl! Al jaren de specialist in het leveren van uitstekende panoramafoto's afdrukken. Wij voorzien onze klanten van de beste kwaliteit en verkopen onze producten voor de scherpste prijzen. Jouw mooiste foto kan jij personaliseren bij FotoOpAluminium.nl!

Bestel nu jouw panorama aluminium!