Profiteer nu van 55% Vaderdag korting!

clock 0 dagen 00:00:00

Profiteer nu van 55% Vaderdag korting!

Foto op aluminium met witte ondergrond

Jouw foto op aluminium kan gedrukt worden op twee soorten ondergronden.

Een mogelijke afwerking (ook wel een aluminiumsoort genoemd) is een foto op aluminium met witte ondergrond. Deze afwerking is ideaal wanneer je graag een gladde, strakke afwerking wilt met 100% kleurechtheid. Je hebt keuze uit verschillende formaten aluminium. Deze formaten variëren van 20x20 tot 120x180 cm. Laat een foto op aluminium op een witte ondergrond afdrukken, wanneer je een dekkende, scherpe afdruk van je foto wilt. Wil je de echte aluminium / RVS look bij je foto op aluminium? Kies dan voor de aluminiumsoort geborsteld.

Een overzicht van wit en geborsteld aluminium

Wat is een foto op aluminium met witte ondergrond?

Op FotoOpAluminium heb je de keuze uit twee aluminiumsoorten. Bij een foto op aluminium met een witte ondergrond, ook wel een witte foto genoemd, krijg je een foto met een gladde structuur. Wanneer je voor deze afwerking kiest, wordt het aluminium voorzien van een witte laag. Er wordt dus geen witte inkt gebruikt om de witte delen van je foto te printen. Witte inkt heeft namelijk de eigenschap om snel uit te drogen. Om deze reden voorzien wij jouw foto op aluminium dus van een witte onderlaag. Door deze witte laag wordt jouw foto volledig dekkend afgedrukt. De witte afwerking gebruik je dus voor 100% kleurechtheid. De kleinste details van je foto blijven goed zichtbaar en de wanddecoratie krijgt een gladde structuur, in tegenstelling tot geborsteld aluminium. Bij die afwerking kun je namelijk de aluminiumstructuur zien en voelen. Bij een witte ondergrond heb je dus niet de kenmerkende structuur, zoals bij geborsteld aluminium. Deze afwerking is strak, stoer en de foto wordt gedrukt op licht materiaal. Omdat de foto zo scherp en strak geprint wordt, krijgt de foto een chique effect en de uitstraling van een luxe product. Bij het bestellen van een foto op aluminium, kun je kiezen tussen een aantal verschillende formaten. De formaten variëren hierbij van 20x20 tot 120x180 cm.

Een foto op aluminium met witte ondergrond bestellen in 5 stappen

Het bestellen van een foto op aluminium met een witte onderlaag, gaat in een aantal makkelijke stappen.

  1. Kies het materiaal aluminium en upload de foto naar jouw keuze;
  2. Selecteer de gewenste afwerking, de uitsnede, het formaat en binnen- of buitengebruik;
  3. Voer eventueel nog een aantal fotobewerkingen uit en ga naar de volgende stap;
  4. Kies eventueel extra opties;
  5. Rond je bestelling af!

Wanneer je jouw bestelling afgerond hebt, doen wij de rest en wordt jouw foto op aluminium binnen 2 tot 4 werkdagen verzonden.

Bestel nueen foto op aluminium met witte onderlaag!